Huisartsenpraktijk Oploo en Rijkevoort | Huisartsen
15437
page-template-default,page,page-id-15437,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Huisartsen

Huisartsen

Onze huisartsenpraktijk heeft 2 vaste huisartsen en een arts in opleiding tot huisarts. Deze huisarts in opleiding wordt begeleid door Dr Curré en verbonden aan de Radboud universiteit te Nijmegen. Soms is er een 4e huisarts aanwezig die af en toe wat opvangt bij vakanties etcetera.

Mark_portraitV_web_vierkant
Mark Curré

Ik ben Mark Curré en praktijkhouder.  Getrouwd en ik heb 5 kinderen. Ik heb in Nijmegen geneeskunde gestudeerd en ik heb ook daar mijn huisartsenopleiding gedaan. Voordat ik de huisartsenopleiding begon heb ik 2 jaar als arts-assistent gynaecologie gewerkt. Als huisarts ligt mijn interesse hier  nog steeds. Mijn andere interesse is de palliatieve zorg. Ik ben de (huisarts) van de Cocon (het hospice in sint-Anthonis) en heb dus veel te maken met palliatieve zorg. Ik vind het erg belangrijk om altijd bereikbaar te zijn in deze fase van het leven en mensen mogen mij dan ook dag en nacht bellen. Ik ben ook huisarts-opleider en zodanig verbonden aan de Radboud universiteit te Nijmegen.

Ilse  van Hemmen- Binnekamp

Ik ben Ilse Binnekamp,  Ik heb 2 kinderen en ik woon met mijn gezin in Cuijk.

Ik kom zelf oorspronkelijk ook uit Cuijk, maar ben voor studie eerst in Maastricht (studie gezondheidswetenschappen) en daarna in Utrecht gaan wonen. In Utrecht heb ik geneeskunde gestudeerd. Daarna heb ik als arts-assistent bij de kindergeneeskunde en op de spoedeisende hulp gewerkt. Vervolgens heb ik de huisartsopleiding gedaan en in de omgeving van Utrecht en Cuijk in diverse praktijken waargenomen. Ik kijk er nu naar uit om in Oploo en Rijkevoort als vaste huisarts aan de slag te gaan.

 

Ik werk op maandag, woensdag en vrijdag.

Ilse Binnekamp
Huisarts in opleiding

Ik ben Emile Schutgens, 32 jaar