Huisartsenpraktijk Oploo en Rijkevoort | Huisartsen
15437
page-template-default,page,page-id-15437,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Huisartsen

Huisartsen

Onze huisartsenpraktijk heeft 2 vaste huisartsen en een arts in opleiding tot huisarts. Deze huisarts in opleiding wordt begeleid door Dr Curré en is verbonden aan de Radboud universiteit te Nijmegen. De huisarts in opleiding is er altijd voor bepaalde tijd, het komt dus regelmatig voor dat u een nieuw gezicht ziet wanneer u een afspraak heeft. Soms is er een 4e huisarts aanwezig die af en toe wat opvangt bij vakanties etcetera.

markleiner
Mark Curré

Ik ben Mark Curré en praktijkhouder.  Getrouwd en ik heb 5 kinderen.  Ik heb in Nijmegen geneeskunde gestudeerd en ik heb ook daar mijn huisartsenopleiding gedaan. Voordat ik de huisartsenopleiding begon heb ik 2 jaar als arts-assistent gynaecologie gewerkt. Als huisarts ligt mijn interesse hier  nog steeds. Mijn andere interesse is de palliatieve zorg. Ik ben de (huisarts) van de Cocon (het hospice in sint-Anthonis) en heb dus veel te maken met palliatieve zorg. Ik vind het erg belangrijk om altijd bereikbaar te zijn in deze fase van het leven en mensen mogen mij dan ook dag en nacht bellen. Ik ben ook huisarts-opleider en zodanig verbonden aan de Radboud universiteit te Nijmegen.

 

BIG-Nummer: 79027755801

Dirk Schmeetz

Ik ben Dirk Schmeetz, sinds september 2020 weer werkzaam in deze huisartsenpraktijk.

Mijn opleiding heb ik gedaan in Nijmegen en tijdens de huisartsenopleiding was ik in 2016 al werkzaam in deze praktijk.

Voor mijn huisartsenopleiding heb ik nog een jaar op de SEH & IC gewerkt en ook heb ik nog een jaar als arts assistent urologie gewerkt. De spoedzorg en urologie vind ik nog steeds interessante aandachtsgebieden, maar onderwerpen zoals psychische zorg en palliatieve zorg vind ik ook zeker interessant.

In mijn vrije tijd sport ik graag, houd ik van koken en met vrienden en familie leuke dingen ondernemen. Met mijn vrouw woon ik in Nijmegen.

Mijn vaste dagen, zijn de dinsdag woensdag en donderdag.

 

BIG-Nummer: 69918014201

Dirk
Tina Klerken
Tina Klerken

Ik ben Tina Klerken, Sinds maart 2021 ben ik als huisarts in opleiding begonnen in deze huisartsenpraktijk.

In Juni 2022 heb ik de opleiding tot huisarts afgerond en blijf ik als waarnemer werken in deze huisartsenpraktijk.

Voordat ik in opleiding ben gegaan, heb ik gewerkt op de SEH en bij de afdeling orthopedie.

Ik woon samen met mijn vriend in Nijmegen. Ik kijk er naar om verder als waarnemer in de praktijk te werken.

Big-Nummer 89921647201

Nieke Reuver

Ik ben Nieke Reuver. Sinds september 2022 ben ik in deze huisartsenpraktijk begonnen als huisarts in opleiding. Tot eind december 2023 zal ik in de praktijk aanwezig zijn. Voordat ik in opleiding ben gegaan, heb ik gewerkt bij de interne geneeskunde en tevens op sportcentrum Papendal. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig op de wielrenfiets te vinden. Tenslotte woon ik samen met mijn vriend in Nijmegen.

Nieke