Huisartsenpraktijk Oploo en Rijkevoort | Huisartsen
15437
page-template-default,page,page-id-15437,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Huisartsen

Huisartsen

Onze huisartsenpraktijk heeft 2 vaste huisartsen en een arts in opleiding tot huisarts. Deze huisarts in opleiding wordt begeleid door Dr Curré en is verbonden aan de Radboud universiteit te Nijmegen. De huisarts in opleiding is er altijd voor bepaalde tijd, het komt dus regelmatig voor dat u een nieuw gezicht ziet wanneer u een afspraak heeft. Soms is er een 4e huisarts aanwezig die af en toe wat opvangt bij vakanties etcetera.

markleiner
Mark Curré

Ik ben Mark Curré en praktijkhouder.  Getrouwd en ik heb 5 kinderen.  Ik heb in Nijmegen geneeskunde gestudeerd en ik heb ook daar mijn huisartsenopleiding gedaan. Voordat ik de huisartsenopleiding begon heb ik 2 jaar als arts-assistent gynaecologie gewerkt. Als huisarts ligt mijn interesse hier  nog steeds. Mijn andere interesse is de palliatieve zorg. Ik ben de (huisarts) van de Cocon (het hospice in sint-Anthonis) en heb dus veel te maken met palliatieve zorg. Ik vind het erg belangrijk om altijd bereikbaar te zijn in deze fase van het leven en mensen mogen mij dan ook dag en nacht bellen. Ik ben ook huisarts-opleider en zodanig verbonden aan de Radboud universiteit te Nijmegen.

 

BIG-Nummer: 79027755801

Emile Schutgens

Ik ben Emile Schutgens en in februari 2023 heb ik de huisartsenopleiding in Nijmegen afgerond. Sinds april werk ik weer in deze leuke praktijk.

In 2019 heb ik het eerste jaar van mijn opleiding hier gedaan. Toen kwam de COVID-19 pandemie en werd alles anders. Gedurende de eerste helft van mijn opleiding heb ik velen van u mogen leren kennen, in de tweede helft heb ik vooral spoedzorg kunnen leveren in deze praktijk.

Ik ben sinds 2014 al arts en heb verschillende jaren ervaring met orthopedie, traumatologie, chirurgie en oncologie. Verreweg het meeste van deze ervaring komt vanuit mijn werk in de National Health Service, in Londen, in het Verenigd Koninkrijk. Daar was ik bijna 5 jaar werkzaam.

Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn partner Sara en ons zoontje Noah. Verder ben ik veel te vinden op de tennisbaan of in de moestuin.

Mijn vaste werkdagen zijn Maandag, donderdag en vrijdag.

BIG-Nummer: 19918263301

Emiel
foto Nicky
Nicky Nijssen

Ik ben Nicky Nijssen-van Haren. Ik werk sinds juni 2023 in deze praktijk voor 2 dagen in de week: donderdag en vrijdag. Hiervoor ben ik 5 jaar werkzaam geweest in de huisartspraktijk in Gennep. Ik heb geneeskunde gestudeerd in Nijmegen en ook de huisartsenopleiding heb ik daar gedaan. Daarna heb ik nog een tijd in de psychiatrie gewerkt maar ik wist al snel dat mijn hart ligt bij het huisartsen vak. Ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in Overloon, waar ik ook ben opgegroeid.

Anneke Monninkhof

Ik ben Anneke Monninkhof en ben bezig met het laatste jaar van de huisartsopleiding. Vanaf maart 2024 ben ik werkzaam in de praktijk en zal blijven tot mei 2025. Ik werk op maandag, woensdag en donderdag. Ik draai zelfstandig spreekuur maar beschik vanuit mijn opleidingstraject over de mogelijkheid om dingen te overleggen met mijn opleider dr Curré.  Voor de opleiding tot huisarts heb ik ook gewerkt als arts in de ouderenzorg en een jaar als arts in de psychiatrie. Vanuit mijn opleiding wil ik mij extra richten op leefstijl en preventie omdat ik geloof dat een goede gezondheid veel meer is dan de afwezigheid van ziekte. Graag kijk ik samen met u hoe ik u daar het beste bij kan helpen.