Huisartsenpraktijk Oploo en Rijkevoort | Nieuws
15419
page-template,page-template-blog-large-image,page-template-blog-large-image-php,page,page-id-15419,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Nieuws

Wist u dat …

De huisartsenpost Oploo-Rijkevoort heeft sinds kort een echo apparaat.

Dr Curre en later ook dr Schutgens zijn gespecialiseerd in deze techniek. Hiermee kunnen ze wat meer bij een patient naar binnen kijken. Het is een huisartsen echo en geen radiologische echo. We zijn huisarts en willen geen radioloog zijn. Dat betekent dat we veel structuren kunnen zien (nieren, blaas, lever, galblaas, milt, alvleesklier, trombose in het been, verwijding van de aorta en later ook spieren en gewrichten) . Als we iets niet zien of niet herkennen kunnen we u altijd door sturen naar het ziekenhuis. Het is voor ons en u mooi om meteen de kliniek (uw klacht), aan het onderzoek te koppelen. Dit levert snelle diagnostiek op en geen wachten in onzekerheid. We hebben geen wachttijd.

De huisartsen echo hoort bij de huisartsenzorg en gaat niet van uw eigen risico af. Heeft u hier vragen over bespreek dat dan met uw huisarts, Hij of zij kan kijken of een echo een meerwaarde voor u kan hebben.

 

Uw ervaring telt!

Uitnodiging tot onze enquête.

We willen u vriendelijk vragen om ons te helpen onze zorg te verbeteren. Daarom willen we u uitnodigen om 1 van deze 3 vragenlijsten (of meerdere) in te vullen.

De vragenlijsten worden anoniem verwerkt.

 

Vragenlijst Dr. Curré

Url: https://forms.mijnnpa.nl/240157096022045

 

Vragenlijst Dr. Schutgens

Url: https://forms.mijnnpa.nl/240157003253039

 

Vragenlijst Dr. Nijssen

Url: https://forms.mijnnpa.nl/240157323650045

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Geen berichten gevonden