Huisartsenpraktijk Oploo en Rijkevoort | Assistenten
15441
page-template-default,page,page-id-15441,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Assistenten

Onze assistenten

Onze assistentes staan U als eerste te woord wanneer U met de praktijk belt. Ze zijn allen in bezit van hun doktersassistente diploma en hebben een aanvullende opleiding voor het triageren (verhelderen, inschatten en evt zelf afhandelen van uw hulpvraag). Deze kennis wordt regelmatig getoetst.

Daarnaast zijn onze assistentes ook opgeleid en getraind om sommige taken van de huisarts of praktijkondersteuner over te nemen. Hiervoor houden ze eigen spreekuren. Dit alles in nauwe samenwerking met en onder verantwoordelijkheid van uw eigen huisarts.

doktersassistente
Marianne Engels

Ik ben Marianne. Ik ben al sinds 1998 werkzaam in deze praktijk. Hiervoor was ik 11 jaar werkzaam als apothekersassistente in de apotheek in Gennep.

Ik werk 4 dagen in de week. ik ben een allround assistente die allerlei werkzaamheden doet.  Reizigersadvisering en ouderenzorg maar natuurlijk ook de alledaagse assistentewerkzaamheden.

Ik werk ook nog als doktersassistente op de huisartsenpost. Dit is meestal in de weekeinden of in de avonden.

Foto karin
Karin Muskens

Ik ben Karin. Sinds januari 2023 ben ik werkzaam in deze praktijk als doktersassistente. Ik werk 4 dagen per week. Hiervoor heb ik als verpleegkundige gewerkt bij de Waalboog (PG) , Sint Maartenskliniek (neuro-revalidatie en orthopedie) en Radboud UMC (trauma-afdeling). Het fijne aan het werk als doktersassistente is het patientencontact en de afwisselende werkzaamheden.