Huisartsenpraktijk Oploo en Rijkevoort | Assistenten
15441
page-template-default,page,page-id-15441,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Assistenten

Onze assistenten

Onze assistentes staan U als eerste te woord wanneer U met de praktijk belt. Ze zijn allen in bezit van hun doktersassistente diploma en hebben een aanvullende opleiding voor het triageren (verhelderen, inschatten en evt zelf afhandelen van uw hulpvraag). Deze kennis wordt regelmatig getoetst.

Daarnaast zijn onze assistentes ook opgeleid en getraind om sommige taken van de huisarts of praktijkondersteuner over te nemen. Hiervoor houden ze eigen spreekuren. Dit alles in nauwe samenwerking met en onder verantwoordelijkheid van uw eigen huisarts.

doktersassistente
Marianne Engels

Ik ben Marianne. Ik ben al sinds 1998 werkzaam in deze praktijk. Hiervoor was ik 11 jaar werkzaam als apothekersassistente in de apotheek in Gennep.

Ik werk 4 dagen in de week. ik ben een allround assistente die allerlei werkzaamheden doet.  Reizigersadvisering en ouderenzorg maar natuurlijk ook de alledaagse assistentewerkzaamheden.

Ik werk ook nog als doktersassistente op de huisartsenpost. Dit is meestal in de weekeinden of in de avonden.

doktersassistente
Yvonne Bontrup

Ik ben Yvonne en sinds december 2019 werkzaam in deze praktijk voor 4 ochtenden in de week.

Hiervoor heb ik 12 jaar in een huisartsenpraktijk in Cuijk gewerkt en 1 jaar bij Viasana als doktersassistente.

Wat ik fijn vind aan het werk in een huisartsenpraktijk, is het contact met (vaste) pati├źnten en de afwisseling in werkzaamheden.

Kim
Kim Hoevenaars

Ik ben Kim, sinds 2016 werk ik in deze huisartsenpraktijk als doktersassistente. Vooral het patientencontact en de afwisseling in de werkzaamheden vind ik erg interessant. Hiernaast ben ik ook nog bezig als pedicure voor mezelf, dit ook bij u aan huis.