Huisartsenpraktijk Oploo en Rijkevoort | Assistenten
15441
page-template-default,page,page-id-15441,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Assistenten

Onze assistenten

Onze assistenten hebben allemaal naast hun doktersassistente diploma een aanvullende opleiding voor het triageren (verhelderen, inschatten en evt zelf afhandelen van uw hulpvraag). Deze kennis wordt regelmatig getoetst. Ze zijn ook opgeleid en getraind om sommige taken van de huisarts of praktijkondersteuner over te nemen. Hiervoor houden ze eigen spreekuren. Dit alles in nauwe samenwerking met en onder verantwoordelijkheid van uw eigen huisarts.
De assistenten lunchen van 12.30 uur tot 13.30 uur.

extraV3_web_vierkant
Marianne Engels

Ik ben Marianne. Ik ben al sinds 1998 werkzaam in deze praktijk. Hiervoor was ik 11 jaar werkzaam als apothekersassistente in de apotheek in Gennep.

Ik werk 4 dagen in de week. ik ben een allround assistente die allerlei werkzaamheden doet.  Reizigersadvisering en ouderenzorg maar natuurlijk ook de alledaagse assistentewerkzaamheden.

Ik werk ook nog als doktersassistente op de huisartsenpost. Dit is meestal in de weekeinden of in de avonden.

Portret_2_marian_web_vierkant
Maureen Raaijmakers

Ik ben Maureen en ben werkzaam in de huisartsenpraktijk als doktersassistente sinds 2001. Dit doe ik met veel plezier. De afwisseling van taken en contacten met verschillende patienten bevalt me prima.Ik vind het een uitdaging om de hulpvraag van de patient duidelijk te krijgen.Sinds  september 2016 ben ik tevens Praktijkondersteuner Somatiek

Portret_5_Elise_web_vierkant
Elise Coenen

Ik ben Elise en ben sinds 2011 werkzaam in deze praktijk. Ik werk vijf halve dagen en ben tevens werkzaam in de praktijk in Rijkevoort.Ik ben altijd werkzaam geweest in de zorg o.a. in het ziekenhuis en bij de thuiszorg.

kim
Kim Hoevenaars

Ik ben Kim en ben sinds 2016 werkzaam in deze praktijk. In juli 2017 heb ik mijn opleiding tot doktersassistente afgerond en werk nu met veel plezier op vaste dagen per week in de praktijk.

Verder werk ik ook nog als verzorgende in een verzorgingshuis.