Huisartsenpraktijk Oploo en Rijkevoort | Assistenten
15441
page-template-default,page,page-id-15441,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2,vc_responsive
 

Assistenten

Onze assistenten

Onze assistentes staan U als eerste te woord wanneer U met de praktijk belt. Ze zijn allen in bezit van hun doktersassistente diploma en hebben een aanvullende opleiding voor het triageren (verhelderen, inschatten en evt zelf afhandelen van uw hulpvraag). Deze kennis wordt regelmatig getoetst.

Daarnaast zijn onze assistentes ook opgeleid en getraind om sommige taken van de huisarts of praktijkondersteuner over te nemen. Hiervoor houden ze eigen spreekuren. Dit alles in nauwe samenwerking met en onder verantwoordelijkheid van uw eigen huisarts.

doktersassistente
Marianne Engels

Ik ben Marianne. Ik ben al sinds 1998 werkzaam in deze praktijk. Hiervoor was ik 11 jaar werkzaam als apothekersassistente in de apotheek in Gennep.

Ik werk 4 dagen in de week. ik ben een allround assistente die allerlei werkzaamheden doet.  Reizigersadvisering en ouderenzorg maar natuurlijk ook de alledaagse assistentewerkzaamheden.

Ik werk ook nog als doktersassistente op de huisartsenpost. Dit is meestal in de weekeinden of in de avonden.

doktersassistente
Yvonne Bontrup
Kim
Kim Hoevenaars

Ik ben Kim, sinds 2016 werk ik in deze huisartsenpraktijk als doktersassistente. Vooral het patientencontact en de afwisseling in de werkzaamheden vind ik erg interessant. Hiernaast werk ik ook als verzorgende in een verzorgingshuis.